Ibuprofeni

Ibuprofeni është një bar antiinflamator josteroid analgjezik i cili është i përshtatshëm për trajtimin e dhimbjeve të përkohëshme. Ai gjendet i disponueshëm në disa formë-doza terapeutike: xhel për përdorim lokal, tabletë dhe pluhur për përdorim nga goja me fuqi të ndryshme veprimi. Lexoni më shumë rreth Ibuprofen.

Ibuprofeni

Nervi sciatik

Simptomat e neuritit sciatik përfshijnë një dhimbje therrëse, ose mizërime përgjatë këmbëve, ose në pjesën e baçinit. Shumë njerëz referojnë se dhimbja ju shtohet dhe përkeqësohet kur janë në pozicion ulur dhe ka një arsye për këtë. Mësoni më shumë lidhur me simptomat dhe trajtimin e neuritit sciatik.

Nervi sciatik

Migrena

Migrena përbën një dhimbje të rëndë të kokës e cila është e pamundur të injorohet. Simptoma të shpeshta shoqëruese janë nauzea dhe të vjellat. Ibuprofeni, siç është Brufen® është provuar që ndihmon në lehtësimin e dhimbjes migrenoze. Lexoni më shumë lidhur me migrenën.

Migrena

Grupi i produkteve Brufen®

Brufen® mund të gjendet në doza të ndryshme 200 mg, 400 mg, pa recetën e mjekut (si OTC).

Dhimbje mesi

Dhimbja e mesit përbën një problem të shpeshtë. Dhimbja e mesit shkaktohet shpesh-herë nga ngurtësimi muskular. Mund t’ju ndihmojë kryerja e lëvizjeve dhe ushtrimeve të lehta për të lehtësuar këtë shqetësim. Lexoni më shumë rreth Dhimbje mesi.

Dhimbje mesi

Dhimbja e qafës dhe e supeve

Dhimbja e qafës dhe supeve është e shpeshtë dhe mund të jetë pasojë e një posture jo korrekte, stresit, ose ngritjes së peshave të rënda. Brufen® indikohet për trajtimin e dhimbjeve të lehta deri mesatare. Lexoni më shumë lidhur me Dhimbja e qafës dhe supeve, dhe trajtimi i saj.

Dhimbja e qafës dhe e supeve

Dhimbja e kokës

Dhimbja e kokës përbën një shqetësim të shpeshtë por ka disa lloje të dhimbjeve të kokës që mund t’ju prekin në mënyra të ndryshme. Dhimbja e kokës godet në çdo kohë dhe mund t’ju pengojë juve në kryerjen e aktiviteteve të përditshme. Lexoni më shumë lidhur me dhimbjen e kokës dhe si mund ta lehtësoni atë.

Dhimbja e kokës

You are leaving the Brufen® website

You are now connecting to a website that is neither owned nor under the control of Mylan. Mylan is not responsible for the content of this site or any further links.
Please press OK to proceed or BACK to return to the Brufen® website.
OK